LuusArt is een jong bedrijf dat sinds 2002 in opdracht werkt, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij maken ambachtelijk glas-in-lood, voor zowel binnen- als buitenramen, al dan niet ingebouwd in isolatieglas.
Wat interieur betreft kunt U bij ons terecht voor sfeervolle tiffanylampen. Deze worden geheel naar Uw wensen, ontwerpen en kleuren gemaakt. Zo kunnen ze precies op Uw interieur afgestemd worden.

Ook voor exclusieve, handgemaakte, persoonlijke cadeaus bent U bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan schalen bij speciale gelegenheden zoals geboorte/jubileum, glas-in-loodhangers of gegraveerde glazen voor een bruidspaar. Zo heeft U een uniek cadeau, dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvangers.

Iedere nieuwe opdracht, groot of klein, wordt door ons persoonlijk begeleid. Vanaf het eerste contact, luisterend naar de wensen van de klant, het ontwerp en het uiteindelijke resultaat. Door de intensieve samenwerking komen we, samen met de klant, altijd tot een mooi eindproduct.

Misschien wilt U zelf ervaren hoe het is om met glas te werken of creatief met glas bezig te zijn. Tijdens onze workshops heeft U de gelegenheid om zelf een mooi glaswerk te maken. Informatie hierover vindt U op de site. Ook zijn er foto’s te zien van cursisten die U voor gingen, met hele mooie, zeer diverse resultaten.

Tenslotte wensen wij U veel plezier bij het bekijken van onze site. Zijn er vragen dan horen we het graag. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om ons atelier te bezoeken.